100 jaar K.T. Onder Ons – een super jubileumjaar


Onze nostalgische terugblik


Welkom bij 100jaar Onder Ons

Het 100-jarig bestaan van de vereniging in 2022 wordt een heus feestjaar ! Een heel jaar lang zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, waar we je graag voor uitnodigen. We rekenen op héél veel volk om met ons mee te vieren !

Het programma en de data liggen vast, de voorbereidingen starten weldra. Op deze pagina zullen er regelmatig updates verschijnen, aangevuld met archiefmateriaal, zoals foto’s uit de (eeuw)oude doos enz. Ook de details van het programma kan je hier steeds komen raadplegen. We hebben ook veel volk nodig om met ons mee te helpen. Onderaan vind je de mogelijkheid om je op te geven als vrijwilliger. We danken je nu al bij voorbaat hiervoor.


Onze eeuwoude foto’s …Programma Feestjaar OO 100-jarig bestaan :

De Grote OO 100jaar – Quiz

Zaterdag 12 februari 2022

Stel een team samen van maximum 5 personen en kom ons gezellig vervoegen om mee te strijden naar de ereplaats. Het wordt een algemene kennis-quiz. Voor alle gegadigden tussen 7 en 100 jaar, iedereen kan deelnemen !
Inschrijving : € 10 per quizploeg

Lenteproductie 2022

25/03, 26/03 & 27/03

De uitgestelde winterproductie van 2021 zal de lenteproductie 2022 worden ! Het feestjaar zal dus ook op het podium het gepaste vervolg krijgen. Hou u klaar om te komen kijken naar Dial M For Murder van A. Hitchcock, in een bezetting van het bestuur van OO.

Inkom : € 9 VVK & €11 kassa

Thé Dansant & Receptie

Zaterdag 14 mei 2022
We nodigen u graag uit op onze receptie met Thé dansant. Kom mee met ons vieren en genieten van het terugzien van OO-publiek. Naast enkele speeches en het officiële ceremoniële, zal er bovendien een live-band aanwezig zijn voor een aangename achtergrondsfeer.
Inkom : gratis

Winterproductie 2022

02/12, 03/12, 09/12, 10/12 & 11/12/2022

We houden u zo snel mogelijk op de hoogte van de keuze voor de winterproductie 2022. Het zal alleszins een super-Onder-Ons-goede komedie worden ! Wie graag mee wil spelen of meewerken aan de productie, kan ons alleszins nu reeds contacteren – Zie formulier onder.
Inkom : € 9 VVK & € 11 kassa

Tentoonstelling 100jaar OO

Tentoonstelling 100 jaar Onder Ons
In de Loods van het Gemeenschapscentrum Op-Weule een tentoonstelling te bezichtigen zijn. Samen met de eeuwoude foto’s en videobeelden kan je teruggaan in de mooie herinneringen van de vereniging. Deze zal officieel geopend worden op de receptie op zaterdag 14 mei.


Graag erbij als vrijwilliger ?

Laat ons hier jouw kandidatuur als medewerker achter


Indien je graag wil helpen met 1 of meerdere activiteiten tijdens het feestjaar, mag je ons absoluut contacteren. Wil je graag meespelen tijdens de Lenteproductie of de Winterproductie, zend ons asap je gegevens ! Of als je zelf oude foto’s of ander materiaal hebt liggen dat we kunnen gebruiken bij onze tentoonstelling, laat het ons aub weten.

Je mag alvast het formulier hieronder gebruiken met de nuttige info voor ons :

.

%d bloggers liken dit: